خدمت بی وقفه برای سلامت آب شرب استان خراسان شمالی؛
انجام عملیات شستشوی ۶۵ کیلومتر خطوط انتقال، شبکه توزیع و ۱۵۰۰۰ متر مکعب مخازن ذخیره در نیمه اول سال جاری
مدیرعامل آبفای خراسان شمالی، اقدامات انجام شده توسط این شرکت در راستای ارتقای کیفیت و بهداشت آب شرب استان در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد.
امیر فاطمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: عملیات شستشوی خطوط انتقال، شبکه توزیع و مخازن با هدف اطمینان از سلامت آب و پایداری شبکه توزیع صورت پذیرفته است .
شستشوی ۶۵ کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه توزیع
فاطمی به اهمیت عملیات شستشوی خطوط انتقال و شبکه توزیع اشاره کرد و گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، تیمهای عملیاتی ما توانستند ۶۵ کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه توزیع را به طور کامل شستشو و گندزدایی کنند که این اقدام حیاتی باعث حذف رسوبات و املاح تهنشین شده در لولهها می شود.
وی افزود: عملیات شستشوی خطوط به صورت برنامهریزی شده و در ساعتهای کممصرف انجام میشود تا کمترین وقفه در آبرسانی ایجاد شود و هدف اصلی آن، کاهش کدورت و تضمین کیفیت میکروبی آب در دورترین نقاط شبکه است.
عملیات ویژه در مخازن ذخیره، معادل ۱۵ هزار متر مکعب
مدیرعامل آبفای استان به اقدامات انجام شده در بخش مخازن ذخیره نیز پرداخت و تأکید کرد: سلامت آب در مخازن، کلید اصلی کیفیت آب شرب استان است؛ در این راستا، با تلاشی جهادی همکاران، شستشوی ۱۵۰۰۰ متر مکعب از حجم مخازن ذخیره در مناطق مختلف استان به اتمام رسید.
وی با بیان اینکه شستشوی مخازن شامل تخلیه کامل، لایروبی، زدودن رسوبات دیوارهها و کف و در نهایت گندزدایی با کلر است، تصریح کرد: این حجم عملیاتی، نقش بسزایی در حفظ بهداشت آب و جلوگیری از تغییرات احتمالی در طعم و بوی آب دارد و موجب اطمینان خاطر مردم از پایش مستمر منابع ذخیره میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان، بر تداوم این عملیات تأکید کرد و افزود: ما به طور مستمر کیفیت آب را در تمام مراحل، از منبع تا شیر منزل مشترکین، رصد میکنیم، این حجم گسترده از عملیات شستشو و نگهداری، نشاندهنده تعهد حداکثری شرکت به سلامت عمومی دارد و ما همچنان با رویکرد پیشگیرانه، برنامههای تعمیرات و نگهداری خود را در نیمه دوم سال با قدرت بیشتری پیگیری خواهیم کرد تا آب شرب همواره در بالاترین استانداردهای بهداشتی قرار گیرد.
نظر دهید